Sandhamns Värdshus
Vecka 20
(16/5-21/5)
Helgfri måndag- fre 11:00-14:00 serveras Dagens inklusive salladsbuffe, vatten och kaffe, 114 kr
Alla luncher: Stekt strömming med potatismos och Riimmad Lax med dillstuvad potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag:
- Helstekt Biff med rostad blomkål, broccoli, stekt potatis och rödvinssås
- Havets Wallenbergare med potatismos, lingon och brynt smör
Tisdag:
- Ravioli med köttfärssås och basilika topad med krutonger
- Ångad fisk med kokt potatis, grönsaker och romsås
Onsdag:
- Oxkind med rotfrukter, syltlök, mandelpotatispuré och skysås
- Stekt fisk med sötpotatispure, kikärtor, kokt potatis, baconkrisp och brynt smör
Torsdag:
- Schnitzel med råstekt potatis, gröna ärtor och ansjovissmör
- Ugnsbakad fisk med grönsaker, kokt potatis och rostade vitlökscréme
Fredag:
- Chroizo med stekt potatis, grönsaker och stekt ägg
- Laxpudding med bryntsmör
Lördag:
- Fläskkotlett med stekt potatis, svartrot och svampsås
- Bakad fisk med gröna ärtor, kokt potatis och vitvinssås