Sandhamns Värdshus

 

Våra menyer

TAKE AWAY ERBJUDANDE
Under jauari, februari och mars har vi ett specialerbjudande på take away, beställ med er mat hem för ett reducerat pris. För dig som helst inte vill gå in till oss går det bra att vänta utanför så kommer vi ut med maten. 
För att se menyn klicka <<här>>

Alltid på Sandhamns Värdshus
 - vår klassiska meny med våra favoriter som vi varken vill eller kan ändra på, denna meny serveras i puben samt restaurangen både lunch och middag

Kvälls a la carte - serveras i restaurangen från 17.00 de dagar restaurangen är öppen

 

Dagens v.18 (3/5-8/5) - serveras dagligen från 11.00 så långt det räcker.

 

Dagens v.19 (10/5-15/5) - serveras dagligen från 11.00 så långt det räcker.

Vinlista - vår vinlista

Kollage av bilder, uteserveringen, harröröra samt inifrån restaurangen.

PUBEN
På nedervåningen av Värdshuset hittar ni den mysiga puben. Här kan man stanna till för att äta lunch i en miljö där en varm och lokal stämning gör besöket till en upplevelse. Det serveras dagens rätt varje dag från kl 11.00  -dessutom finns valda delar ur restaurangens à la carte-meny. Självklart kan man bara komma in och ta en öl om man så känner. I Puben tas inga bordsbokningar

RESTAURANGEN

Håller öppet under helgerna året runt, under vinterhalvåret krävs bokningar för att vi skall öppna. Givetvis tar vi emot både större och mindre sällskap för alla typer av festligheter.

UTESERVERINGEN
När solen tittar fram på våren öppnar vår uteservering, njut av något gott att dricka och äta i solen. Från juni till augusti är uteserveringens egna kök öppet med en egen meny. Vi tar inga bokningar utan det är bara att komma förbi när suget faller på.

PENTABODEN
I gamla verkstaden har vi från sommaren 2019 öppnat en skaldjursbar som vi kallar "Pentaboden", Pentaboden kommer drivas som en egen restaurang men ändå ingå i Värdshusfamiljen. Fokus ligger på skaldjur och kalla rätter. Då vi har begränsat antal platser kommer vi i år endast ta bordsbokningar för skaldjursplatåer.


Kollage av två bilder från puben - bardisk samt nöjd gäst med öl.

Boka Boende online

Boka ditt boende direkt online

Klicka här för att boka boende hos oss

Book your table online

Klicka här för att boka bord direkt i våran restaurang
Skriv ut denna sida. Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Linkedin