Sandhamns Värdshus

 

Våra menyer

Alltid på Sandhamns Värdshus
- vår klassiska meny med våra favoriter som vi varken vill eller kan ändra på, denna meny serveras i puben samt restaurangen både lunch och middag

Lunchmeny Matsalen - Serveras i matsalen lördagar och söndagar från 22:a augusti 12.00 - 17.00

Kvällsmeny Matsalen - Serveras fredagar och lördagar i matsalen från 17.00

 

Barnmeny 

 

350 års jubileums meny -Serveras från 24/9-2022

 

Dagens v. 39 (26/9 - 1/10)   serveras dagligen i Puben från 11.00 så långt det räcker.

 

Dagens v. 40 (3/10 - 8/10) - serveras dagligen i Puben från 11.00 så långt det räcker

 

Vinlista serveras dagligen i Puben från 11.00 samt i Restaurangen, med reservation för slutförsäljning.

 

 

Kollage av bilder, uteserveringen, harröröra samt inifrån restaurangen.

PUBEN
På nedervåningen av Värdshuset hittar ni den mysiga puben. Här kan man stanna till för att äta lunch i en miljö där en varm och lokal stämning gör besöket till en upplevelse. Det serveras dagens rätt varje dag från kl 11.00 -dessutom finns valda delar your restaurangens à la carte-meny. Självklart kan man bara komma in och ta en öl om man så känner. I Puben tas inga bordsbokningar

RESTAURANGEN

Håller öppet under helgerna året runt, under vinterhalvåret krävs bokningar för att vi skall öppna. Givetvis tar vi emot både större och mindre sällskap för alla typer av festligheter.

UTESERVERINGEN
När solen tittar fram på våren öppnar vår uteservering, njut av något gott att dricka och äta i solen. Från juni till augusti är uteserveringens egna kök öppet med en egen meny. Vi tar inga bokningar utan det är bara att komma förbi när suget faller på.

PENTABODEN
I gamla verkstaden framför Värdshuset öppnar vi sommartid upp Pentaboden, en skaldjursbar havets läckerheter. I bästa solläge kan man sitta och avnjuta ett glas vin med lite räkor eller andra godsaker.
Pentaboden har öppet tisdag - lördag mellan midsommar och 13:e augusti.
För bordsbokning maila på pentaboden@sandhamns-vardshus.se, vid bordsbokning säljer vi endast skaldjursplatåer.


Kollage av två bilder från puben - bardisk samt nöjd gäst med öl.

 

JULMARKNAD

Sandhamns Värdshus Julmarknad 2022

Även i år anordnar vi på Sandhamns Värdshus julmarknaden på Sandhamn.
Tidigare julmarknader har varit väldigt lyckade med väldigt många glada besökare som kunde ta del av intressanta utställare, god mat och trevliga aktiviteter.
I vår fantastiska skärgårdsmiljö ordnar vi med utställare, aktiviteter och restaurang - allt inramat i en stämningsfullt juldekorerad utemarknad.

Julmarknaden ligger i direkt anslutning till Sandhamns Värdshus mellan Pentaboden (gamla verkstaden) och Värdshusets entré. Julmarknaden hålls till största del utomhus.

Datum och tid: 11.00-15.00 lördagar och söndagar under första, andra och tredje advent helgerna i november/december 2022 (26 nov+27 nov, 3+4 samt 10+11/12).

Marknadsstånd: Utvalda utställare visar upp sitt vackra och intressanta hantverk och produkter.

Passa på att äta hos oss på Sandhamns Värdshus när du är på besök. Boka gärna bord i restaurangen där vi kommer att duka upp en dignande buffé med hemagjorda sillar och röror. På vår Ála carte meny finner ni julinspirerande varmrätter. I puben serverar vi en kall och en varm jultallrik eller beställ från vår pub meny. För bordsbokning i restaurangen, ring oss på 08-571 530 51 eller maila oss på info@sandhamns-vardshus.se. I puben är det "först till kvarn" och ingen bordsbokning behövs.

Pris: Fri entré. 

PRESENTKORT
Har du svårt att hitta på present? Köp ett presentkort hos oss som kan utnyttjas antingen till boende i Missionshuset, lunch i puben eller middag i matsalen. Du kan själv välja belopp.

För att beställa mejla oss på info@sandhamns-vardshus.se 

Boka Boende online

Boka ditt boende direkt online

Klicka här för att boka boende hos oss

Book your table online

Klicka här för att boka bord direkt i våran restaurang, OBS uteserveringen tar inga bokningar, för bokning i pentaboden kontakta dem via mailadressen på första sidan
Skriv ut denna sida. Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Linkedin