Sandhamns Värdshus

 

Våra menyer

Alltid på Sandhamns Värdshus
 - vår klassiska meny med våra favoriter som vi varken vill eller kan ändra på, denna meny serveras i puben samt restaurangen hela dagen.

Värdshusets Julmeny -  serveras i matsalen på ovanvåningen mellan 27/11-19/12

   

Dagens v.48 (23/11-28/10) - serveras dagligen från 11.00 så långt det räcker.

 

Dagens v.49 (30/11-5/12) - serveras dagligen från 11.00 så långt det räcker.

 

Vinlista - vår vinlista

Kollage av bilder, uteserveringen, harröröra samt inifrån restaurangen.

PUBEN
På nedervåningen av Värdshuset hittar ni den mysiga puben. Här kan man stanna till för att äta lunch i en miljö där en varm och lokal stämning gör besöket till en upplevelse. Det serveras dagens rätt varje dag från kl 11.00  -dessutom finns valda delar ur restaurangens à la carte-meny. Självklart kan man bara komma in och ta en öl om man så känner. I Puben tas inga bordsbokningar

RESTAURANGEN

Håller öppet under helgerna året runt, under vinterhalvåret krävs bokningar för att vi skall öppna. Givetvis tar vi emot både större och mindre sällskap för alla typer av festligheter.

UTESERVERINGEN
När solen tittar fram på våren öppnar vår uteservering, njut av något gott att dricka och äta i solen. Från juni till augusti är uteserveringens egna kök öppet med en egen meny. Vi tar inga bokningar utan det är bara att komma förbi när suget faller på.

PENTABODEN
I gamla verkstaden har vi från sommaren 2019 öppnat en skaldjursbar som vi kallar "Pentaboden", Pentaboden kommer drivas som en egen restaurang men ändå ingå i Värdshusfamiljen. Fokus ligger på skaldjur och kalla rätter. Då vi har begränsat antal platser kommer vi i år endast ta bordsbokningar för skaldjursplatåer.


Kollage av två bilder från puben - bardisk samt nöjd gäst med öl.

HUNDAR
Av säkerhetsskäl tillåter vi inte husdjur på några av våra serveringar: Pub, Matsal och Uteservering. Under sommarmånaderna finns skuggiga platser att koppla hundar på och vi hjälper självklart till med vattenskålar till dem. Detta är för allas säkerhet och trevnad och vi hoppas att Ni har förståelse och respekterar detta.

Boka Boende online

Boka ditt boende direkt online

Klicka här för att boka boende hos oss
Skriv ut denna sida. Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Linkedin