Sandhamns Värdshus
Meny - Kvällsmeny

 

 


Kvällstips, serveras från 17.00 i restaurangen

ξ  Förrätter / Starters  ξ 

Bifftataki

sf, G

Rättika & sojadressing

Beef tataki with black radish & soya dressing

167.00

Caprese

L, sf

Mozzarella, cocktailtomater med en liten sallad

Caprese, mozzarella, cherry tomatoes and a small salad

145.00 

ξ  Varmrätter / Main courses  ξ

Kökets köttbullar

L, sf

Potatispure, rårörda lingon, pressgurka & gräddsås

Homemade meatballs with potato puree, lingonberries, pickled cucumber & cream sauce

245.00

Lättrimmad Torskrygg

Ä, K, L

Räkor, ägg, pepparrot, brynt smör & kokt potatis

Steamed Cod with, shrimps, egg, horse radish, browned butter & boiled potatoes

285.00

Entrecote

L, sf

Sparris, grönsaksspett & pepparsås

Entrecote with vegetable skewers, sparris & pepper sauce

297.00

Anammafärsbiffar

L, G, Ä, Snp

bakad paprika, rostad sparris, chillimajonäs och stekt potatis

Annama patties with baked peppers, roasted asparagus, chili mayonnaise & fried potatoes

225.00

ξ  Avslutningsvis / Desserts  ξ

Crème Brûlée

L, Ä

Crème Brûlée

115.00

Kladdkaka med apelsinzest & vanlijglass

L, Ä, G

Chocolate cake with orange & vanilla ice cream
115.00

 

 

Vid allergi- fråga personalen / allergies? - please ask the staff

Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens
G gluten
K kräftdjur/ crustaceans
Ä ägg / egg
F fisk / fish
JN jordnötter / peanuts
SB soyabönor/ soybeans
M/L mjölkprotein / lactos
N nötter/mandel /nuts
Se selleri / celery
SnP senap / mustard
SF sesamfrön / sesame seads
Sv/Sf svaveldioxid / sulfit
BD blötdjur / molluscs
***  varierar, fråga gärna / changes weekly, please ask

 

Vi ber Er vänligen stänga av Er mobiltelefon när Ni gästar oss. Tack!
We kindly request you to please turn off your phone while visiting us. Thanks!

 

Boka Boende online

Boka ditt boende direkt online

Klicka här för att boka boende hos oss

Book your table online

Klicka här för att boka bord direkt i våran restaurang
Skriv ut denna sida. Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Linkedin