Dagens
Vecka 18
29/4 - 4/5
Inklusive salladsbuffe och kaffe
Serveras helgfri måndag till fredag kl:11:00 - 14.00, 145 kr
Fredag från kl:14.00 till lördag 165 kr
Alla luncher: Stekt strömming med potatismos 176 kr
Rimmad lax med dillstuvad potatis 239 kr
Med reservation för ändringar.
Veckans tips
Fish and chips
195:-
Högrevshamburgare med ost, bacon och pommes
237:-
Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
-::-
Stekt torsk, kall romsås, sockerärter & kokt potatis
-::-
Veckans vegan:
Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter
Tisdag
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
-::-
Pocherad spätta, bakade rödbetor, brynt rosmarinsmör & picklade gulbetor
-::-
Veckans vegan:
Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter
Onsdag
Biff Lindström, stekt potatis, persiljesmör, skysås & saltgurka
-::-
Ugnsbakad kummel, rostade jordärtskockor, musselsås & rädisor
-::-
Veckans vegan:
Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter
Torsdag
Blomkålssoppa med rökt sidfläsk, pannkakor med sylt & grädde
-::-
Citronbakad torsk, potatismos, basilikasås & smörkokt purjolök
-::-
Veckans vegan:
Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter
Fredag
Gremolatakyckling, rostade potatisklyftor, tzatziki & rödvinssås
-::-
Fiskpiccata, tomatsås, jasminris & marinerad zucchini
-::-
Veckans vegan:
Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter
Lördag
Lammfärsbiff, getostcrème, timjanrostade rotfrukter & rostad vitlökssky
-::-
Pocherad Långa, citronbräserad fänkål, vitvinssås & kokt potatis
-::-
Veckans vegan:
Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter
Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!