Dagens 

Vecka 18

29/4 - 4/5

Inklusive salladsbuffe och kaffe

Serveras helgfri måndag till fredag kl:11:00 - 14.00, 145 kr

Fredag från kl:14.00 till lördag 165 kr

Alla luncher: Stekt strömming med potatismos 176 kr

Rimmad lax med dillstuvad potatis 239 kr
Med reservation för ändringar.

Veckans tips
Fish and chips

195:-

Högrevshamburgare med ost, bacon och pommes

237:-

Måndag

Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor

-::-
Stekt torsk, kall romsås, sockerärter & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter

Tisdag

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis

-::-

Pocherad spätta, bakade rödbetor, brynt rosmarinsmör & picklade gulbetor

-::-

Veckans vegan:

Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter

Onsdag

Biff Lindström, stekt potatis, persiljesmör, skysås & saltgurka

-::-
Ugnsbakad kummel, rostade jordärtskockor, musselsås & rädisor

-::-

Veckans vegan:

Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter

Torsdag

Blomkålssoppa med rökt sidfläsk, pannkakor med sylt & grädde

-::-
Citronbakad torsk, potatismos, basilikasås & smörkokt purjolök

-::-

Veckans vegan:

Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter

Fredag

Gremolatakyckling, rostade potatisklyftor, tzatziki & rödvinssås

-::-
Fiskpiccata, tomatsås, jasminris & marinerad zucchini

-::-

Veckans vegan:

Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter

Lördag

Lammfärsbiff, getostcrème, timjanrostade rotfrukter & rostad vitlökssky

-::-
Pocherad Långa, citronbräserad fänkål, vitvinssås & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

Stuvad rödbetsbulgur, picklade gulbetor, machesallad & rostade valnötter

Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!