Menu á la carte
08-571 530 51
Served from 17.00
ξ Förrätter / Startersξ
Lax & räkbakelse
Rökt laxröra & skagenröra mellan toastbröd, toppad med rökt lax, räkor & romsås
Salmon & shrimp "cake" topped with smoked salmon, shrimps & roe sause
215.00
G, K, Ä, L
Vit sparris
Musselbeurre-blanc, stenbitsrom, dillolja & rågbrödserumble
White asparagus with mussel beurre-blanc, fish roe, dill oil & rye bread crumble
195.00
L, sf, G
Råbiff på svenskt nötinnanlår
Ramslöksemulsion & friterad schalottenlök
Beef tartar, ramson emulsion & deep fried schallot
185.00
Ä, SnP
ξ Varmrätter / Main Coursesξ
Marinerad Lammytterfilé
Potatis & rotsellerikaka, sotad schalottenlök & lammsky
Marinated Lamb fillet, blackend shallot & lamb gravy
295.00
L
Bakad Fjällröding
Musselsås, crudité på äpple & fänkål & citronconfiterad potatis
Baked Char, mussels, fennel & apple crudité & lemon confit potatoes
275.00
L, F
Stekt Kungsmussling
Butternutpumpapuré med miso, svampemulsion & grönkålschips
Fried King Mussel (mushroom) butternut pure with miso, mushroom emulsion & kale chips
255.00
L, Ä Vegetariskt går att få veganskt
ξ Avslutningsvis / Dessertsξ
Crème Brulèe smaksatt med Xante
Crème Brulèe flavored with Xante
95.00
L, Ä
Vit chokladkladdkaka
Fylld med hallon & serveras med fläderpurè
White chocolate cake filled with raspberries & served with elder flower purèe
145.00
L, G
Welcome to Ann-Marie and Lars with staff!