Menu á la carte 

Served from 17.00

ξ Förrätter / Startersξ


Lax & räkbakelse

Rökt laxröra & skagenröra mellan toastbröd, toppad med rökt lax, räkor & romsås

Salmon & shrimp "cake" topped with smoked salmon, shrimps & roe sause

215.00

G, K, Ä, L

Vit sparris
Musselbeurre-blanc, stenbitsrom, dillolja & rågbrödserumble

White asparagus with mussel beurre-blanc, fish roe, dill oil & rye bread crumble

195.00

L, sf, G


Råbiff på svenskt nötinnanlår

Ramslöksemulsion & friterad schalottenlök

Beef tartar, ramson emulsion & deep fried schallot

185.00

Ä, SnP


ξ Varmrätter / Main Coursesξ


Marinerad Lammytterfilé

Potatis & rotsellerikaka, sotad schalottenlök & lammsky

Marinated Lamb fillet, blackend shallot & lamb gravy

295.00

L


Bakad Fjällröding

Musselsås, crudité på äpple & fänkål & citronconfiterad potatis
Baked Char, mussels, fennel & apple crudité & lemon confit potatoes

275.00

L, F


Stekt Kungsmussling

Butternutpumpapuré med miso, svampemulsion & grönkålschips
Fried King Mussel (mushroom) butternut pure with miso, mushroom emulsion & kale chips

255.00

L, Ä Vegetariskt går att få veganskt



ξ Avslutningsvis / Dessertsξ


Crème Brulèe smaksatt med Xante

Crème Brulèe flavored with Xante

95.00

L, Ä


Vit chokladkladdkaka

Fylld med hallon & serveras med fläderpurè
White chocolate cake filled with raspberries & served with elder flower purèe

145.00

L, G

Welcome to Ann-Marie and Lars with staff!