Menu á la carte
Kitchen opening hours in the Restaurant
Monday - Thursday 12.00 - 14.30, 17.00 -21.00
Friday - Saturday 12.00 - 22.00
Sunday 12.00 - 21.00
08-571 530 51
The menu is served between 17.00 - Closing
ξ Förrätter / Starters ξ
Värdshusets Toast skagen
Räkor, majonnäs, dill & citron på ljust bröd
Shrimp, mayonnaise, dill & lemon on white bread
175.00
G, K, Ä
Burrata med örtmarinerade Vikentomater
Sherrysotad rödlök, avokadokräm, rostade marconamandlar
Burrata with herb marinated tomatoes, sherry blackend red onion & roasted marcona almonds
185.00
L, N
Citrusgravad oxfilé
Jordgubbar, machesallad, rostade solroskärnor & parmesan
Lemon cured fillet of beef, strawberries, mache salad, roasted sun flower seeds & parmesan
195.00
L
ξ Varmrätter / Main Courses ξ
Portabello marinerad i gremolata
vegetarisk, går att få som vegansk
Rödvinskokta linser, grön sparris, färskpotatis & smulad fetaost
Portorbello marinated in gremolata, red wine boiled lentils, green asparagus, potatoes & crumbled feta cheese
225.00
L
Bakad Fjällröding
Sommarprimörer, gräddfilskrossad färskpotatis, vitvinssås & regnbågsrom
Baked Char, summer vegetables, potatoes in sour cream, white wine sauce & trout roe
265.00
L, F, G
Pocherad Rödtunga
Kräftsås, syltad fänkål, gurka, kräftstjärtar & färskpotatis
Poached Witch flounder, cray fish sauce, fennel, cucumber, cray fish tails & potatoes
265.00
L, K, F
Två strukturer av nötkött
Oxfilémedaljong, bräserad högrev, ljummen färskpotatissallad, basilikacrème & rödvinssås
Fillet of beef and braised beef chuck, potatoesalad, basil cremé & red wine sauce
295.00
L
ξ Avslutningsvis / Desserts ξ
Crème brûllée
95.00
L, Ä
Eton Mess
Jordgubbar, lime, maränger & lättvispad grädde
Eton mess – Strawberries, lime, meringue & whipped cream
115.00
L, Ä
Rabarber & vanilj
Rabarberkompott, havrecrumble & vaniljsås
Rhubarb and vanilla – Rhubarb compote with oat crumble & custard sauce
75.00
L, Ä, G
Vaniljglass med jorgubbar
Vanilla ice- cream with strawberries
L, Ä
135.00
Welcome to Ann-Marie and Lars with staff!