Always on Värdshuset

Welcome to the Pub

Here is the heart of the Inn!

Open all year round, every day from 11.00. It serves our classic dishes as well as today's dish, a meat and a fish as long as it lasts.

Friday beer: 16.00 - 18.00


Kitchen opening hours in the Pub

Monday - Thursday 11.00 - 14.00  / 17.00 - 20.00

Friday - Saturday 11.00 - 21.00

Sunday 11.00 - 20.00

Always on Sandhamns Värdshus


ξ Förrätter / Starters ξ


Värdshusets S.O.S

Våra egna sillinläggningar med lagrad Cheddarost

Three kinds of marinated herring served with aged cheddar cheese

179.00

G, L, Ä


Löjrom serveras med toast, cremé fraiche och rödlök

Bleak roe, toast, soured cream & red onion

296.00

G, L, F


Harröröra på hembakat grovt bröd toppad med löjrom

Kippermousse served on dark homemade bread & bleak roe

169.00

G, L, F, SnP, Ä


Bifftartar med tryffelmajonnäs, parmesan och kapris

Sirlion tartar served withtruffel mayonnaise, parmesan, & capers

213.00

Ä, SnP, Sf, L, N


ξ Varmrätter / Main courses ξ


Fisk & skaldjursgryta

med tomat, fänkål, saffran & grädde,
serveras med aioli

Seafood casserole with tomato, fennel, saffron & cream,
served with aioli

289.00

G,L, F, K, Ä, Sf,


Sandhamns Värdshusbiff

bearnaise, tomat / paprikaconcassé & pommes

Sirloin steak with béarnaise, tomato & pepper concassé
served with french fries

307.00

Ä, Sf, F


Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor & saltgurka

Swedish hash with fried egg, beetroots & gherkins

193.00

G, Ä, F


ξ Avslutningsvis / Desserts ξ


Vaniljglass serveras med hemgjord kolasås

Vanilla icecream with homemade fudge sauce

113.00

L, Ä


Ann-Maries klassiska kolatårta serveras med dagens glass

Ann-Maries classic caramel cake served with todays ice-cream

154.00

L, Ä, N


Choklad kladdkaka med kokostoska

Chocolate cake with coconut layer

83.00

N, G, L


Vid allergi- fråga personalen / allergies? - please ask the staff

Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens
Ggluten
Kkräftdjur/ crustaceans
Äägg / egg
Ffisk / fish
JNjordnötter / peanuts
SBsoyabönor/ soybeans
M/Lmjölkprotein / lactos
Nnötter/mandel /nuts
Seselleri / celery
SnPsenap / mustard
SFsesamfrön / sesame seads
Sv/Sfsvaveldioxid / sulfit
BDblötdjur / molluscs
***varierar, fråga gärna / changes weekly, please ask


Vi ber Er vänligen stänga av Er mobiltelefon när Ni gästar oss. Tack!
We kindly request you to please turn off your phone while visiting us. Thanks!

Welcome to Ann-Marie and Lars with staff!