Alltid på Värdshuset
08-571 530 51
ξ Förrätter / Starters ξ
Värdshusets S.O.S
Värdshusets egna sillinläggningar med klassiska tillbehör
Värdshusets ownmade marinated herring served with classic accessories
185.00
G, L, Ä, F, Sf, SnP
Löjrom
Toastbröd, crème fraîche & rödlök
Bleak roe, toast, soured cream & red onion
295.00
G, L, F
Harröröra
Böcklingröra på hembakat kavring, toppat med löjrom
Kippermousse served on dark homemade bread, topped with bleak roe
185.00
G, L, F, Ä, SnP, Sf
ξ Varmrätter / Main courses ξ
Fisk & skaldjursgryta
Tomat, fänkål, saffran, grädde, bröd & aioli
Seafood casserole with tomato, fennel, saffron, cream, bread & aioli
295.00
G, L, F, K, Ä, Sf
Sandhamns Värdshusbiff
Vitlöksconfiterade tomater, rödvinssås, bearnaise & pommes frites
Sirloin steak with garlic confit tomatoes, red wine sauce, béarnaise, served with French fries
332.00
Ä
Gräddstuvad pytt i panna
Stekt ägg, inlagda rödbetor & saltgurka
Swedish hash with fried egg, pickled beetroots & gherkins
205.00
L, Ä, F, G
ξ Avslutningsvis / Desserts ξ
Chokladtryffel rullad i kakao
Chocolate truffle rolled in cocoa
40.00
L
Ann-Maries klassiska kolatårta serveras med vaniljglass
Ann-Maries classic caramel cake served with vanilla ice cream
145.00
L, Ä, N
Vaniljglass med varm kolasås
Vanilla ice- cream with warm fudge sauce
110.00
L, Ä
Vid allergi- fråga personalen/ allergies?- please ask the staff
Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens
G- gluten,
K- kräftdjur/crustaceans,
Ä- ägg/egg ,
F- fisk/fish,
JN- jordnötter/peanuts,
SB- soyabönor/soya beans,
M/L- lactos/ mjölkprotein,
N- nötter/mandel /nuts,
Se- selleri/celery,
SnP- senap/mustard,
SF- sesamfrön/sesame seads,
Sv/Sf- svaveldioxid/ sulfit,
BD- blötdjur/molluscs,
***- varierar,
fråga gärna/changes weekly, please ask
Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!