Alltid på Värdshuset
Kökets öppettider i Restaurangen
Fredag 17.00 - 20.00
Lördag 12.00 - 21.00
Söndag 12.00 - 14.00
08-571 530 51
Classics
ξ Förrätter / Starters ξ
Harröröra
Böcklingröra på hembakat kavring, toppat med löjrom
Kippermousse served on dark homemade bread, topped with bleak roe
175.00
G, L, F, Ä, SnP
Värdshusets S.O.S
Värdshusets egna sillinläggningar med klassiska tillbehör
Värdshusets ownmade marinated herring served with classic accessories
175.00
G, L, Ä, F
Kalix löjrom
30 gram Kalix löjrom med cremé fraiche & rödlök på ljus toast
30 gram bleak roe, soured cream & red onion on toast
295.00
G, L, F
ξ Varmrätter / Main courses ξ
Gräddstuvad pytt i panna
Stekt ägg, inlagda rödbetor & saltgurka
Swedish hash with fried egg, pickled beetroots & gherkins
215.00
Ä, L
Fisk & skaldjursgryta
Tomat, fänkål, saffran, grädde, bröd & aioli
Seafood casserole with tomato, fennel, saffron, cream, bread & aioli
285.00
G, L, F, K, Ä
Sandhamns Värdshusbiff
Vitlöksconfiterade tomater, rödvinssås, bearnaise & pommes frites
Sirloin steak with garlic confit tomatoes, red wine sauce, béarnaise, served with French fries
325.00
Ä
ξ Avslutningsvis / Desserts ξ
Chokladtryffel rullad i kakao
Chocolate truffle rolled in cocoa
35.00
L
Ann-Maries klassiska kolatårta serveras med vaniljglass
Ann-Maries classic caramel cake served with vanilla ice cream
145.00
L, Ä, N
Kvällens glass/ sorbet
Tonight´s ice cream/sorbet
45.00
L, Ä
Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!