Meny á la carte 

Serveras från 17.00

ξ Förrätter / Starters ξ


Lax & räkbakelse

Rökt laxröra & skagenröra mellan toastbröd, toppad med rökt lax, räkor & romsås

Salmon & shrimp "cake" topped with smoked salmon, shrimps & roe sause

215.00

G, K, Ä, L

Vit sparris
Musselbeurre-blanc, stenbitsrom, dillolja & rågbrödserumble

White asparagus with mussel beurre-blanc, fish roe, dill oil & rye bread crumble

195.00

L, sf, G


Råbiff på svenskt nötinnanlår

Ramslöksemulsion & friterad schalottenlök

Beef tartar, ramson emulsion & deep fried schallot

185.00

Ä, SnP


ξ Varmrätter / Main Courses ξ


Marinerad Lammytterfilé

Potatis & rotsellerikaka, sotad schalottenlök & lammsky

Marinated Lamb fillet, blackend shallot & lamb gravy

295.00

L


Bakad Fjällröding

Musselsås, crudité på äpple & fänkål & citronconfiterad potatis
Baked Char, mussels, fennel & apple crudité & lemon confit potatoes

275.00

L, F


Stekt Kungsmussling

Butternutpumpapuré med miso, svampemulsion & grönkålschips
Fried King Mussel (mushroom) butternut pure with miso, mushroom emulsion & kale chips

255.00

 L, Ä    Vegetariskt går att få veganskt



ξ Avslutningsvis / Desserts ξ


Crème Brulèe smaksatt med Xante

Crème Brulèe flavored with Xante

95.00

L, Ä


Vit chokladkladdkaka

Fylld  med hallon & serveras med fläderpurè
White chocolate cake filled with raspberries & served with elder flower purèe

145.00

L, G

Vid allergi- fråga personalen/ allergies?- please ask the staff
Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens

G- gluten,

K- kräftdjur/crustaceans,

Ä- ägg/egg ,

F- fisk/fish,

JN- jordnötter/peanuts,

SB- soyabönor/soya beans,

M/L- lactos/ mjölkprotein,

N- nötter/mandel /nuts,

Se- selleri/celery,

SnP- senap/mustard,

SF- sesamfrön/sesame seads,

Sv/Sf- svaveldioxid/ sulfit,

BD- blötdjur/molluscs,

***- varierar,

fråga gärna/changes weekly, please ask

Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!