Ala carte meny

Restaurangen är öppen

Fredag 17.00 - 20.00

Lördag 12.00 - 20.00


ξ Förrätter / Starters ξ 
Vitlökssniglar 
med nystekt bröd
Garlic Snails with fried bread
129.00

G, L


Vitello Tonnato 

Vitello Tonnato filet of veal with tuna and anchovy sause, capers & ruccula

167.00

L, F,Sf, Ä, Snp


ξ Varmrätter / Main courses ξ

Lammracks med rostad potatis & palsternacka, pumpa puré samt rödvinssås 

Rack of lamb with roasted potatoes & parsnips, pumpkin puree and redwine sauce

298.00

L, G


Torskrygg med räkor, pepparrot, ägg & brynt smör serveras med kokt potatis 

Cod loin with prawns, horseradish, egg and browned butter served with boiled potatoes

293.00

K, L, Ä
Biff Rydberg 
med senapskräm
Beef Rydberg with mustard cream

319.00

Snp, Ä, G


ξ Avslutningsvis / Desserts ξ
Chokladfondant med vaniljglass 
Chocolate fondant with vanilla ice cream

155.00

L, Ä, G




Vid allergi- fråga personalen/ allergies?- please ask the staff
Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens

G- gluten, K- kräftdjur/crustaceans,

Ä- ägg/egg ,

F- fisk/fish,

JN- jordnötter/peanuts,

SB- soyabönor/soya beans,

M/L- lactos/ mjölkprotein,

Nnötter/mandel /nuts,

Se- selleri/celery,

SnP- senap/mustard,

SF- sesamfrön/sesame seads,

Sv/Sf- svaveldioxid/ sulfit,

BD- blötdjur/molluscs,

***- varierar,

fråga gärna/changes weekly, please ask

Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!