Meny á la carte
08-571 530 51
Serveras från 17.00
ξ Förrätter / Starters ξ
Lax & räkbakelse
Rökt laxröra & skagenröra mellan toastbröd, toppad med rökt lax, räkor & romsås
Salmon & shrimp "cake" topped with smoked salmon, shrimps & roe sause
215.00
G, K, Ä, L
Vit sparris
Musselbeurre-blanc, stenbitsrom, dillolja & rågbrödserumble
White asparagus with mussel beurre-blanc, fish roe, dill oil & rye bread crumble
195.00
L, sf, G
Råbiff på svenskt nötinnanlår
Ramslöksemulsion & friterad schalottenlök
Beef tartar, ramson emulsion & deep fried schallot
185.00
Ä, SnP
ξ Varmrätter / Main Courses ξ
Marinerad Lammytterfilé
Potatis & rotsellerikaka, sotad schalottenlök & lammsky
Marinated Lamb fillet, blackend shallot & lamb gravy
295.00
L
Bakad Fjällröding
Musselsås, crudité på äpple & fänkål & citronconfiterad potatis
Baked Char, mussels, fennel & apple crudité & lemon confit potatoes
275.00
L, F
Stekt Kungsmussling
Butternutpumpapuré med miso, svampemulsion & grönkålschips
Fried King Mussel (mushroom) butternut pure with miso, mushroom emulsion & kale chips
255.00
L, Ä Vegetariskt går att få veganskt
ξ Avslutningsvis / Desserts ξ
Crème Brulèe smaksatt med Xante
Crème Brulèe flavored with Xante
95.00
L, Ä
Vit chokladkladdkaka
Fylld med hallon & serveras med fläderpurè
White chocolate cake filled with raspberries & served with elder flower purèe
145.00
L, G
Vid allergi- fråga personalen/ allergies?- please ask the staff
Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens
G- gluten,
K- kräftdjur/crustaceans,
Ä- ägg/egg ,
F- fisk/fish,
JN- jordnötter/peanuts,
SB- soyabönor/soya beans,
M/L- lactos/ mjölkprotein,
N- nötter/mandel /nuts,
Se- selleri/celery,
SnP- senap/mustard,
SF- sesamfrön/sesame seads,
Sv/Sf- svaveldioxid/ sulfit,
BD- blötdjur/molluscs,
***- varierar,
fråga gärna/changes weekly, please ask
Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!