Höst A la Carte
Kökets öppettider i Restaurangen
Måndag - Fredag 17.00 - 22.00
Lördag - Söndag 12.00 - 22.00
ξ Förrätter / Starters ξ
Höstig Svampsoppa
med cognac & timjan, toppad med friterad kantarell & jordärtskockschips
Creamy mushroom soup with cognac & thyme, topped with fried chanterelle & artichokechips
149.00/237.00
L,Sf
ξ Varmrätter / Main Courses ξ
Ugnsbakad Piggvar
servas med sandefjordsås, forellrom, sillrom & kokt potatis
Baked turbot served with sandefjordsauce, trout roe, herringroe & boiled potatoes
367.00
L, F
Bakad Rotselleri
serveras med rotsellerimos, kantarell, sojabönor & steklök, toppad med friterad grönkål
Baked and mashed celeriac served with chanterelles, soybeans & fried onions, topped with fried kale
227.00
L, Sf
Biff Rydberg
serveras med senapskräm
Beef Rydberg served with mustard cream
347.00
Snp, Ä, L, G
ξ Avslutningsvis / Desserts ξ
Skånsk Äppelpaj
serveras med vaniljglass
Apple pie in a Swedish way served with vanilla ice-cream
167.00
L, Ä
Vid allergi- fråga personalen/ allergies?- please ask the staff
Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens
G- gluten, K- kräftdjur/crustaceans,
Ä- ägg/egg ,
F- fisk/fish,
JN- jordnötter/peanuts,
SB- soyabönor/soya beans,
M/L- lactos/ mjölkprotein,
Nnötter/mandel /nuts,
Se- selleri/celery,
SnP- senap/mustard,
SF- sesamfrön/sesame seads,
Sv/Sf- svaveldioxid/ sulfit,
BD- blötdjur/molluscs,
***- varierar,
fråga gärna/changes weekly, please ask
Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!