Ala carte meny
Restaurangen är öppen
Fredag 17.00 - 20.00
Lördag 12.00 - 20.00
ξ Förrätter / Starters ξ
Vitlökssniglar
med nystekt bröd
Garlic Snails with fried bread
129.00
G, L
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato filet of veal with tuna and anchovy sause, capers & ruccula
167.00
L, F,Sf, Ä, Snp
ξ Varmrätter / Main courses ξ
Lammracks med rostad potatis & palsternacka, pumpa puré samt rödvinssås
Rack of lamb with roasted potatoes & parsnips, pumpkin puree and redwine sauce
298.00
L, G
Torskrygg med räkor, pepparrot, ägg & brynt smör serveras med kokt potatis
Cod loin with prawns, horseradish, egg and browned butter served with boiled potatoes
293.00
K, L, Ä
Biff Rydberg
med senapskräm
Beef Rydberg with mustard cream
319.00
Snp, Ä, G
ξ Avslutningsvis / Desserts ξ
Chokladfondant med vaniljglass
Chocolate fondant with vanilla ice cream
155.00
L, Ä, G
Vid allergi- fråga personalen/ allergies?- please ask the staff
Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens
G- gluten, K- kräftdjur/crustaceans,
Ä- ägg/egg ,
F- fisk/fish,
JN- jordnötter/peanuts,
SB- soyabönor/soya beans,
M/L- lactos/ mjölkprotein,
Nnötter/mandel /nuts,
Se- selleri/celery,
SnP- senap/mustard,
SF- sesamfrön/sesame seads,
Sv/Sf- svaveldioxid/ sulfit,
BD- blötdjur/molluscs,
***- varierar,
fråga gärna/changes weekly, please ask
Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!