Höst A la Carte

Kökets öppettider i Restaurangen 


 Måndag - Fredag 17.00 - 22.00

Lördag - Söndag 12.00 - 22.00

ξ Förrätter / Starters ξ


Höstig Svampsoppa

med cognac & timjan, toppad med friterad kantarell & jordärtskockschips
Creamy mushroom soup with cognac & thyme, topped with fried chanterelle & artichokechips

149.00/237.00

L,Sf


ξ Varmrätter / Main Courses ξ



Ugnsbakad Piggvar

servas med sandefjordsås, forellrom, sillrom & kokt potatis
Baked turbot served with sandefjordsauce, trout roe, herringroe & boiled potatoes

367.00

L, F
Bakad Rotselleri

serveras med rotsellerimos, kantarell, sojabönor & steklök, toppad med friterad grönkål
Baked and mashed celeriac served with chanterelles, soybeans & fried onions, topped with fried kale

227.00

L, Sf

Biff Rydberg
serveras med senapskräm
Beef Rydberg served with mustard cream

347.00

Snp, Ä, L, G


ξ Avslutningsvis / Desserts ξ


Skånsk Äppelpaj
serveras med vaniljglass

Apple pie in a Swedish way served with vanilla ice-cream

167.00

L, Ä


Vid allergi- fråga personalen/ allergies?- please ask the staff
Förkortningar- Allergener/ Abbreviations- allergens

G- gluten, K- kräftdjur/crustaceans,

Ä- ägg/egg ,

F- fisk/fish,

JN- jordnötter/peanuts,

SB- soyabönor/soya beans,

M/L- lactos/ mjölkprotein,

Nnötter/mandel /nuts,

Se- selleri/celery,

SnP- senap/mustard,

SF- sesamfrön/sesame seads,

Sv/Sf- svaveldioxid/ sulfit,

BD- blötdjur/molluscs,

***- varierar,

fråga gärna/changes weekly, please ask

Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!