Lunchmeny
Vecka 50
9/12 - 14/12
Inklusive salladsbuffe och kaffe
Serveras helgfri måndag till fredag kl:11:00 - 14.00, 145 kr
Fredag från kl:14.00 till lördag 165 kr
Alla luncher: Stekt strömming med potatismos 176 kr
Med reservation för ändringar.
Veckans tips
Fish and chips
195:-
Högrevshamburgare med ost, bacon och pommes
237:-
Måndag
Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
-::-
Ugnsbakad lax, citronhollandaise, räkor & kokt potatis
-::-
Veckans vegan:
Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"
Tisdag
Kycklinggryta med röd curry, kokosmjölk & ris
-::-
Stekt kolja med tomatconcassé, citronpicklad blomkål & kokt potatis
-::-
Veckans vegan:
Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"
Onsdag
Skånsk kalops med kokt potatis &rödbetor
-::-
Stekt kummel med stuvad fänkål, kokt potatis & stenbitsrom
-::-
Veckans vegan:
Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"
Torsdag
Gulaschgryta med gräddfil, pannkakor, sylt och grädde
-::-
Pocherad torsk, brynt smör, räkor, kokt potatis & färskriven pepparrot
-::-
Veckans vegan:
Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"
Fredag
Schnitzel med rostad potatis, dragonsmör, gröna ärtor & rödvinssås & kokt potatis
-::-
Spätta fylld med kallrökt lax, sauterad spenat, vitvinssås & kokt potatis
-::-
Veckans vegan:
Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"
Lördag
Skinkstek med hasselbackspotatis, haricots verts & cognacgräddsås
-::-
Örtbakad lubb, potatispuré, betor i variation & brynt smör
-::-
Veckans vegan:
Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"
Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!