Lunchmeny 

Vecka 50

9/12 - 14/12

Inklusive salladsbuffe och kaffe

Serveras helgfri måndag till fredag kl:11:00 - 14.00, 145 kr

Fredag från kl:14.00 till lördag 165 kr

Alla luncher: Stekt strömming med potatismos 176 kr

Med reservation för ändringar.

Veckans tips
Fish and chips

195:-

Högrevshamburgare med ost, bacon och pommes

237:-

Måndag

Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor

-::-
Ugnsbakad lax, citronhollandaise, räkor & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"

Tisdag

Kycklinggryta med röd curry, kokosmjölk & ris

-::-
Stekt kolja med tomatconcassé, citronpicklad blomkål & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"

Onsdag

Skånsk kalops med kokt potatis &rödbetor

-::-
Stekt kummel med stuvad fänkål, kokt potatis & stenbitsrom

-::-

Veckans vegan:

Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"

Torsdag

Gulaschgryta med gräddfil, pannkakor, sylt och grädde

-::-
Pocherad torsk, brynt smör, räkor, kokt potatis & färskriven pepparrot

-::-

Veckans vegan:

Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"

Fredag

Schnitzel med rostad potatis, dragonsmör, gröna ärtor & rödvinssås & kokt potatis

-::-
Spätta fylld med kallrökt lax, sauterad spenat, vitvinssås & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"

Lördag

Skinkstek med hasselbackspotatis, haricots verts & cognacgräddsås

-::-
Örtbakad lubb, potatispuré, betor i variation & brynt smör

-::-

Veckans vegan:

Risoni med tomatsås, marinerade oliver & vegansk "parmesan"

Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!