Dagens 

Vecka 24

10/6 - 15/6

Inklusive salladsbuffe och kaffe

Serveras helgfri måndag till fredag kl:11:00 - 14.00, 145 kr

Fredag från kl:14.00 till lördag 165 kr

Alla luncher: Stekt strömming med potatismos 176 kr

Med reservation för ändringar.

Veckans tips
Fish and chips

195:-

Högrevshamburgare med ost, bacon och pommes

237:-

Måndag

Chorizo, råstekt potatis, bakad kål & paprikasås

-::-

Pocherad spätta, brynt smör, rödbetor, kapris & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

 Bakad spetskål, chilimajonnäs, sommarprimörer & rostade solroskärnor

Tisdag

Chili con carne med ris & vitlökscrème

-::-

Stekt kolja, örtpotatisstomp, broccoli & remouladsås

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, chilimajonnäs, sommarprimörer & rostade solroskärnor

Onsdag

Kalvfärslimpa, champinjonsås, kokt potatis & rårörda lingon 

-::-

Ugnsbakad sej, gräslökshollandaise, smörad potatis & rädisor

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, chilimajonnäs, sommarprimörer & rostade solroskärnor

Torsdag

Pasta med kyckling, ratatouille & fetaost

-::-

Stekt kummel, vitvinssås, grön sparris & kokt potatis 

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, chilimajonnäs, sommarprimörer & rostade solroskärnor

Fredag

Helstekt kotlettrad, pepparsås, friterad blomkål & rostad potatis

-::-

Torsk med skaldjurssås, sockerärter & dillpotatis

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, chilimajonnäs, sommarprimörer & rostade solroskärnor

Lördag

Lammfärsbiff, rostade rotfrukter, getostcrème & rosmarinsky

-::-

Inkokt regnbåge, kokt potatis, fänkålssallad & dillmajonnäs

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, chilimajonnäs, sommarprimörer & rostade solroskärnor

Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!


Ratatouille med vita bönor, basilika & vegansk ’’fetaost’’