Lunchmeny
Dagens v. 47
18/11 - 23/11
Inklusive salladsbuffe och kaffe
Serveras helgfri måndag till fredag kl:11:00 - 14.00, 145 kr
Fredag från kl:14.00 till lördag 165 kr
Alla luncher: Stekt strömming med potatismos 176 kr
Med reservation för ändringar
Veckans tips
Fish and chips
195:-
Högrevshamburgare med ost, bacon och pommes
237:-
Måndag
Kycklingfilé med ris & currysås
-::-
Stekt sejfilè med gubbröra, kokt potatis & dillpicklad gurka
-::-
Veckans vegan
Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök
Tisdag
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
-::-
Pocherad spätta, saffranssås, kräftstjärtar & kokt potatis
-::-
Veckans vegan:
Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök
Onsdag
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis & rårörda lingon
-::-
Stekt kolja med brynt hasselnötssmör, bakad kål & örtpotatisstomp
-::-
Veckans vegan:
Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk & pannkakor med sylt & grädde
-::-
Citronrisotto med torsk, blåmusslor, tigerräkor, rostade cocktailtomater & aioli
-::-
Veckans vegan:
Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök
Fredag
Skomakarlåda på rödvinsbrässerad högrev, potatismos, bacon & purjolöksfräs, skysås
-::-
Ugnsbakad lax, med kall romsås, sockerärtor & smörad potatis
-::-
Veckans vegan:
Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök
Lördag
Wallenbergare med potatispurè, brynt smör, gröna ärtor & rårörda lingon
-::-
Pocherad torsk med vitvinssås, räkor, pepparrot & kokt potatis
-::-
Veckans vegan:
Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök
Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!