Lunchmeny 


Dagens v. 47

18/11 - 23/11

Inklusive salladsbuffe och kaffe

Serveras helgfri måndag till fredag kl:11:00 - 14.00, 145 kr

Fredag från kl:14.00 till lördag 165 kr

Alla luncher: Stekt strömming med potatismos 176 kr

Med reservation för ändringar

Veckans tips

Fish and chips

195:-

Högrevshamburgare med ost, bacon och pommes

237:-

Måndag

Kycklingfilé med ris & currysås

-::-
Stekt sejfilè med gubbröra, kokt potatis & dillpicklad gurka

-::-

Veckans vegan

Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök

Tisdag

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis

-::-

Pocherad spätta, saffranssås, kräftstjärtar & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök

Onsdag

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis & rårörda lingon

-::-

Stekt kolja med brynt hasselnötssmör, bakad kål & örtpotatisstomp

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk & pannkakor med sylt & grädde

-::-
Citronrisotto med torsk, blåmusslor, tigerräkor, rostade cocktailtomater & aioli

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök

Fredag

Skomakarlåda på rödvinsbrässerad högrev, potatismos, bacon & purjolöksfräs, skysås

-::-
Ugnsbakad lax, med kall romsås, sockerärtor & smörad potatis

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök

Lördag

Wallenbergare med potatispurè, brynt smör, gröna ärtor & rårörda lingon

-::-
Pocherad torsk med vitvinssås, räkor, pepparrot & kokt potatis

-::-

Veckans vegan:

Bakad spetskål, rostade cocktailtomater, misomajonnäs, hasselnötter & picklad lök

Välkommen önskar Ann-Marie och Lars med personal!